tisdag 17 mars 2015

En ängel på KS

Jupp, då har man vart på läkarbesök inför utredningen om äggdonation. Det gick som en dans! Och jag som varit nervös inför detta. Igår sa jag tom till mannen att vi måste se propra ut inför detta. Haha! Som om det skulle spela någon roll vilka kläder vi hade på oss? Vi fick göra en gynundersökning och lämna infektionsprover. Ja, alltså jag fick gynundersökningen och mannen lämna proverna ;) Vi fick även information om hur äggdonationen går till och vilka skyldigheter man har gentemot barnet med att berätta om dennes ursprung. Läkaren var på ett strålande humör och sa att hon inte såg några som helst problem med att vi skulle bli godkända av kuratorn (hon är den sista vi besöker innan vårt fall åker upp i donationsrådet där allt beslutas). Hon sa även att hon fått kämpa för oss då hon mött på motstånd till att vi skulle få ÄD. Vilken ängel! I allt det mörka finns det någon på KS som faktiskt bryr sig om oss. De hade egentligen bara kunnat skriva av oss eftersom vi gjort våra tre försök (det sista var väl på gränsen dock), men istället visar det sig att man inte bara är ett nummer i systemet utan att man har ett värde. Idag åkte vi därifrån med solen i våra ansikten och i våra hjärtan. Det kommer bli bra det här. 




3 kommentarer:

  1. Så härligt att höra!! Att någon kämpar för er och att mötet gick bra.

    Kuratorssamtalet kommer gå finfint! På vår utredning hade jag samma känsla, om kläder och hela baletten, trots att jag hade träffat människorna minst ett femtontal gånger tidigare. Vår fina läkare A som hade bestämt att vi fick göra spermadonation (och senare äggdonation) sa att det bara var en ren formalitet med mötet hos kuratorn eftersom vi redan varit hos dem så länge.

    Kul med lyckokänslan!
    Kram och lycka till

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh! Tack snälla du :) har faktiskt varit väldigt nervös inför kuratorsamtalet... Önskar dig lycka till också. Följer din blogg och hoppas så att det går vägen nu. Tummar och tår!

      Radera
    2. Jakteneftertotallycka23 mars 2015 kl. 11:03

      Tack för dina tummar <3

      Radera